Na een aantal jaren de huur van ons vakantiewoning aan zee te hebben uitbesteed, wilden we dit eigenlijk wel in eigen beheer houden om ons vakantiehuis nog meer te laten renderen. Na veel zoekwerk was er eigenlijk niet veel mogelijk om ons vakantiehuis tegen relatief lage kosten te adverteren. Na wat gesprekken met andere verhuurders werden we enthousiast om een website te maken met een compleet reserveringssysteem en google maps, omgeving informatie. Graag zouden wij onze mede verhuurders de mogelijkheid willen geven via Zand en Strand hun vakantiehuis aan zee aan te bieden.

 

Read more...Zand en Strand: Over ons

 

Dit knusse kindvriendelijke vakantiehuis ligt prachtig gelegen op loopafstand van het uitgestrekte bos- en duingebied van Castricum aan zee. Het ligt in een rustige, groene omgeving en binnen tien minuten fietsen bent u in het centrum.

 

Read more...Zand en Strand: Fien

 

Dit in sprookjesachtig Bakkum deze vrijstaande en kindvriendelijke vakantiehuis bevindt zich op loopafstand van het uitgestrekte bos- en duingebied van Castricum aan zee. Het ligt in een rustige, groene omgeving en binnen tien minuten fietsen bent u in het centrum.

 

Read more...Zand en Strand: Fien

 

De Franschman twee is een studio bijzonder geschikt voor twee personen. Alles bevind zich op de begane grond met een eigen entree en een heerlijk terras. Er is een woonkamer met open keuken en een badkamer met douche en toilet. Er zijn twee bedden aanwezig en bij aankomst ligt het luxe bed- en handlinnen inclusief badjas voor u klaar. De studio ligt aan de kust bij de duinen en de polder, aan de duinvoet tussen Bergen en Bergen aan Zee.

 

Read more...Zand en Strand: De Franschman 2

 

De Franschman drie is een appartement geschikt voor zes personen. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de omgeving. Verder beschikt u over een eigen terras en parkeerplaats voor de auto. De badkamer met douche en gescheiden toilet bevinden zich op de begane grond. Er zijn drie slaapkamers waarvan 1 beneden en twee op de eerste verdieping. Er is een babybed aanwezig met een Trip-Trap kinderstoel. Bij aankomst ligt het luxe bed- en handlinnen inclusief badjas voor u klaar.

 

Read more...Zand en Strand: De Franschman 3

 

Ruime eengezinswoning met voortuin en grote, besloten achtertuin (29 mtr -gras en terras met berging/tuinmeubels). Ligging op Z.O. Dankzij de diepte van de tuin, met terrasje voor en achter is er de gehele dag zon. Doordat de tuin geheel is omsloten is deze ook goed geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Read more...Zand en Strand: Zomerzon

 

Dit geweldig vrijstaande woonhuis vlak bij het centrum van Heemskerk is 15 minuten gelegen van het strand. Het huis heeft 3 prachtige slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met een 2 persoons bed en 1 slaapkamer met een Twijfelaar 2 pers bed. Tevens heeft dit huis een prachtige woonkamer met veranda, met uitzicht op een prachtige zonnige tuin. Ook heeft dit huis een aparte tv kamer waar je heerlijk kunt ontspannen. Dit vakantiehuis is alleen voor twee weken aan

Page 1 of 3

Best places in Languedoc